Connect with us

Сериали

Джордж Мартин говори за финала на „Игра на тронове“ и новите книги

Публикувано

на

Джордж Мартин наруши мълчанието си по отношение на финала на „Игра на тронове“, като похвали Дейвид Бениоф и Дан Уайс и подсказа по какво ще се различават книгите.

Първо, Мартин публикува в своя блог статия със заглавие „Край“ (а не „Краят“), което подсказва, че вероятно това не е неговата версия на финала.

Авторът благодари на множеството хора, замесени в продукцията и споделя, че единствено в HBO сериалът е можел да бъде това, което е.

Що се отнася до предстоящите книги, той добавя: „Ветровете на зимата“ е много закъсняла, знам, знам, но ще излезе. Няма да казвам кога, опитвал съм това и преди, но само ви подлъгвам и я урочасвам… но ще я завърша, а след нея ще дойде „Мечта за пролет“. Как ще свърши всичко? Хората често ме питат. Също както в сериала? Различно? Да. И не. И не. И да. И не. И да. Работя в много по-различна среда от Дейвид и Дан, не забравяйте това. Те имаха шест часа за последния сезон. Очаквам тези последни две книги да се съберат в 3000 ръкописни страници… и ако има нужда от още страници, глави и сцени, ще ги добавя.“

Освен това, Мартин отбелязва, че има много второстепенни персонажи, които е представил през годините, но не са в сериала и ще имат роля в книгите. „Ако не друго, читателите ще научат какво се е случило с Джейн Пул, Лейди Стоунхарт, Пени и прасето й, Виктарион Гейджой, Сър Гарлан, Егон VI и още много други. И да, ще има еднорози… така да се каже. Книгата или сериалът, кое ще е истинският край? Глупав въпрос. Ето какво. Аз ще го напиша. Вие ще го прочетете. Тогава всеки ще реши сам и ще спори в интернет.

Мартин споменава и доста дълъг списък с други проекти, по които работи, включително пет сериала за HBO, два за Huli, един за History Channel и доста филми.

Кликни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Copyright © 2019 Cinemeo.com | Уебсайт от: webivanov.com