Connect with us

Сериали

8 неща, които знаем за новия сезон на „Луцифер“

Публикувано

на

Три години сериалът „Луцифер“ (Lucifer), бегло базиран на едноименния комикс на DC Vertigo, се излъчваше по Fox. Следвайки приключенията на самия дявол, Луцифер Морнингстар, докато работи като консултант на Клоу Декър от полицията в Лос Анжелис, сериалът комбинира познатия процедурен модел с много хумор и свръхестествени загадки. Продукцията никога не е била огромен хит по рейтинг, но си спечели значително фен база и не малко одобрение от критиците.

След дълго чакане, сезон 4 вече е на път и феновете нямат търпение да разберат какво следва. Ето какво знаем дотук.

  1. Мести се в Netflix

Не всеки ден спрян хитов сериал получава втори шанс. „Луцифер“ е едно от редките изключения. След като Fox го спряха след три сезона, отдадени фенове от цял свят започнаха онлайн кампания, за да спасят сериала.

Седмици наред се носеха слухове и през юни 2018г най-после излезе новината, че Netflix ще правят четвъртия сезон, който ще излезе през 2019г.

  1. Греъм Мактавиш се включва в екипа

След като лейтенант Маркъс Пиърс, известен още като Кайн, вече е извън картинката, беше въпрос на време Луцифер да си намери нов враг. В четвърти сезон тази роля може да бъде заета от отец Кинли, който е описван като „добър, дълбоко състрадателен и почитан свещеник“.

Греъм Мактавиш в ролята на отец Кинли е напълно отдаден да брани стадото си. Това означава, че прави всичко, което е нужно, за да опази човечеството то злото – това няма да се хареса особено на дявола от Лос Анжелис.

  1. Ще бъде 10 епизода

Често оплакване сред феновете на „Луцифер“ беше, че сезоните често се усещаха като по-дълги от нужното. Един от недостатъците на дългите телевизионни сериали е, че често телевизията изисква повече епизоди, отколкото историята има нужда. Затова е добра новина, че след преместването в Netflix, новият сезон ще бъде побран в 10 епизода.

  1. Ще видим сестрата на Аменадил

Братското съперничество между Аменадил и Луцифер, както и дълбоката им обич един към друг, отдавна е една от интегралните части на сериали. Дотук сме виждали някои от роднините им, включително пакостника Уриил и посланика Азраел, но сезон 4 ще ни представи един наистина уникален ангел – роднина на Аменадиел, която може да не е роднина на Луцифер.

Актрисата Винеса Видото ще изиграе Ремиел, по-малката сестра на Аменадиел.

  1. Заглавието на премиерата

Третият сезон завърши много шокиращо и феновете останаха без отговор след голям обрат. Клоуи, която дълго време не знаеше самоличността на Луцифер, най-накрая стана свидетел на истинското му лице – и преди да успее да реагира, финалът свърши.

Със заглавието на премиерния епизод от новия сезон – „Всичко е наред“ – може би има надежда, че все пак нещата за двамата ще се наредят.

  1. Феновете ще бъдат почетени

Споменахме, че фенове от цял свят обединиха усилия, за да спасят „Луцифер“ и Джо Хендерсън разкри, че епизод 9 от новия сезон, ще се казва „Спаси Луцифер“. Все още не знаем какво точно значи това, но все пак е мил жест.

  1. За възрастни

Един от минусите на това да излъчваш по телевизията е, че има твърде много стандарти и практики, които трябва да се спазват. Сега в Netflix всякаква предпазливост е вече излишна. Нещо, което определено ще видим? Малко повече разголване.

  1. Инбар Лави ще играе Ева

В сериал за онзи, обвинен за създаването на греха, беше въпрос на време да се появи и първата грешница. Инбар Лави ще влезе в ролята на Ева, която е дошла на Земята след като й е писнало да бъде с Адам и търси нещо по-вълнуващо и опасно.

Казва се, че Ева търси своята голяма първа любов… чаровния бунтар, който я е изкушил преди толкова много години. Точно така, самият дявол… Луцифер.

Кликни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Copyright © 2019 Cinemeo.com | Уебсайт от: webivanov.com