Connect with us

Публикувано

на

„Любов, смърт и роботи“ на Netflix от Дейвид Финчър и Тим Милър (режисьора на „Дедпул“) представи трейлър и премиерна дата. Финчър се радва на плодотворна връзка с Netflix, още от „Къща от карти“ – сериалът, който помогна на услугата за онлайн гледане да пробие като създател на оригинално съдържание.

Финчър и Netflix си партнираха и за „Ловец на мозъци“, драма сериал за ФБР профайлъри, човъркащи мозъците на затворени серийни убийци с надеждата да открият начин да хванат издирвани убийци. Най-новият проект на Финчър с Netflix , „Любов, смърт и роботи“, го отвежда в света на анимацията под формата на антология. Тим Милър от „Дедпул“ е помогнал за разработването на сериала, който черпи вдъхновение от комиксите от 70-те години.

Netflix обяви, че премиерата на продукцията ще е на 15 март 2019г. Първият нецензуриран трейлър на научната фантастика също бе показан. Сериалът обещава всичко, от „съзнателни млечни продукти“ до „вилнеещи паяци върколаци“ и „кръвожадни демони от ада“. Ще бъдат засегнати и различни теми като расизъм, правителства, война, свободната воля и човешката природа.

„Любов, смърт и роботи“ ще се състои от 18 анимации, покриващи жанрове от ужас и научна фантастика до фентъзи и комедия. Артисти от цял свят са демонстрирали таланта си в проекта, който ще покаже различни анимационни стилове, от традиционно 2D до реалистична 3D компютърна анимация.

Кликни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Copyright © 2019 Cinemeo.com | Уебсайт от: webivanov.com